ApartmaniFigarola  StarStarStarStar

Val de lesso 10, Rovinj 52210
Telefon:   +385 91 547 0157

Smještaj Figarola

Apartman LOVOR

Studio apartman od 30 četvornih metara studio nalazi se 15 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za dvije osobe.

  • 2Broj osoba
Više...

Apartman BUGENVILIJA

Studio apartman od 36 četvornih metara studio nalazi se 15 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za tri osobe

  • 2+1Broj osoba
Više...

Apartman MORE

Ovaj apartman od 90 četvornih metara nalazi se na prvom katu 15-tak metara od mora te je idealan izbor za 4 osobe.

  • 4Broj osoba
Više...

Apartman BOR

Sa svojih 30 četvornih metara studio nalazi se 20 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za dvije osobe.

  • 2Broj osoba
Više...

Pošalji upit

Ime:
E-mail:
Dolazak:
Odlazak:
Poruka:

Apartman MORE / 4 osobe

Ovaj apartman od 90 četvornih metara nalazi se na prvom katu 15-tak metara od mora te je idealan izbor za 4 osobe. Apartman je ukusno namješten i opremljen.

Apartman ima dvije spavaće sobe i boravak. Jedna spavaća soba s bračnim krevetom 190-200 cm i spavaću sobu s bračnim krevetom 140-200 cm, dnevni boravak s sofom za 2 osobe i sofom za tri osobe. Stol za 4-6 osoba i terasom od 35 m² sa garniturom za 6 osoba te ležaljkama i balkon od 12 m² sa stolom za četiri osobe. Na terasi je i veliki hladnjak s ledenicom. Balkon ispred soba dodatno je zaštićen tendom. Kupaonica s masažnom tuš kabinom, WC-om, bideom sušilom za kosu te osobnom vagom. Čajna kuhinja ima hladnjak, mikrovalnu pećnicu, dvije indukcijske ploče, pribor za jelo i sav potreban pribor za kuhinju, kao i aparat za filter kavu i toster. Sve sobe imaju pogled na more. Apartman je klimatiziran /hlađenje i grijanje/ ima sef, Smart Led TV sa SAT programima, radio, high-speed Wi-Fi internet, meteorološku stanicu. Parking za jedno vozilo je osigurano u krugu objekta i ne naplaćuje se.