ApartmaniFigarola  StarStarStarStar

Val de lesso 10, Rovinj 52210
Telefon:   +385 91 547 0157

Smještaj Figarola

Apartman LOVOR

Studio apartman od 30 četvornih metara studio nalazi se 15 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za dvije osobe.

  • 2Broj osoba
Više...

Apartman BUGENVILIJA

Studio apartman od 36 četvornih metara studio nalazi se 15 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za tri osobe

  • 2+1Broj osoba
Više...

Apartman MORE

Ovaj apartman od 90 četvornih metara nalazi se na prvom katu 15-tak metara od mora te je idealan izbor za 4 osobe.

  • 4Broj osoba
Više...

Apartman BOR

Sa svojih 30 četvornih metara studio nalazi se 20 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za dvije osobe.

  • 2Broj osoba
Više...

Pošalji upit

Ime:
E-mail:
Dolazak:
Odlazak:
Poruka:

Apartman studio BUGENVILIJA / 2+1 osobe

Studio apartman od 36 četvornih metara studio nalazi se 15 metara od mora na prekrasnoj lokaciji te je idealan izbor za dvije osobe s krevetom 160*200 uz mogućnost treće osobe na sofi 120*200.

Studio apartman je ukusno namješten i opremljen. Kupaonica sa walk-in tuš kadom s efektom kiše, sušilo za kosu te osobnu vagu. Kuhinja ima hladnjak, mikrovalnu pećnicu na zahtjev, 2 indukcijske ploče, posuđe za jelo i sav potreban pribor za kuhanje, kao i caffe aparat, čaj i toster. Klima uređaj s hlađenjem i grijanjem, vlastitim ulazom, sef, Smart TV sa satelitskim programima, radio, high-speed Wi-Fi internet, meteorološku stanicu. Na zahtjev su mogući kolijevka i prematalica za djecu. Na natkrivenoj terasi od 40 četvornih metara s pogledom na more dvije su ležaljke i garnitura za sjedenje. Parking za jedno vozilo također je osiguran u krugu objekta i ne naplaćuje se.